Помощь - Поиск - Пользователи - Календарь
Полная версия: Bizimki
КСАМ > Культура и искусство > Литература
S.S
“Bizimki” bir neçe genc edib terefinden yaradılmış edebi elektron jurnalıdır. Meqsedimiz yetişmekde olan genc ediblerimizin yaradıcılığına yaşıl işıq salmaq, onların en yaxşı şekilde cemiyyetde tanıdıb, özlerini rahat hiss ede bilecekleri yaradıcı edebi ortam yaratmaqdır.
Bu gün Azerbaycan edebiyyatının inkişafa ve tekamüle ehtiyacı var. Tekamülün esas daşıyıcıları ise mehz genclerdir. Efsuslar olsun ki, son zamanlar edebiyyatda müxtelif cereyanların ve fikir ayrılıqlarının yaranmasına baxmayaraq edebiyyatımız daha çox edebi “şou-biznes” ve intriqaları tecessüm etdirir. “Bizimki”ler bu e-jurnalı açaraq mehz bu boşluğu aradan qaldırmaq ezmindedir ve inanırıq ki, temennasız şekilde malik olduğumuz bu isteyin Azerbaycan edebiyyatının inkişafına ve virtual alemde tebliğine müeyyen xidmetleri olacaqdır.

www.bizimki.net

P.S. Vse kto lyubit pisat mojet okazatsya sredi nashix avtorov. Napominaem, cto literaturnie proizvedeniya na russkom yazike toje prinimayutsya.
S.S
Sevginin baharı…

Hardan geldin ömrüme? Ne vaxt döydün könül qapımı? Ne zaman oyatdın hele heç kimin toxuna bilmediyi hissleri? Serin meh kimi esdin qelbime. Baxışlarınla nura boyadın. İsti sözlerinle buz bağlamış vücuduma heyat verdin. Mene dayanmadan düşünmeyi öyretdin. Sensiz darıxmağı, acımağı, kövrelmeyi, solmağı öyretdin. Hesretin ne olduğunu anlatdın mene. Sensiz yaşaya bilmeyeceyimi sübut etdin.
Üfüqe baxarken dağ başında oturmuş güneşin qüruba geden son nefesinin solğun dalğaları bele seni xatırladır. Sen geleli lal gecelerim danışmağa başlayıb. Çiçeklerin etri seni daha çox sevmeye, istemeye vadar edir. Üreyim ilk bahar çırpıntısıyla döyünüb, qarşında eriyir, hüceyrelerime qeder axır, yayır sevgini bedenime.. Bir gün qarşında dayanaraq qürurumu sındırıb, titrek dodaqlarım pıçıltıyla “Seni sevirem!..” deyecek. Gerisi sene qalır, Sevgilim.. Seni sevirem Men!

Sevginin yayı…



www.bizimki.net
ilmar
Самед сайт классный, молодец. Удачи тебе.

S.S
ilmar, spasibo. smile.gif Ya tebya toje jdu tam. Nash jurnal nujdayetsya v tvoyey kritike.
S.S
Xoş gördük, eziz e-jurnalımızın oxuyucuları. Edebiyyatsever dostlarımıza muştuluq bexş ederek, jurnalımızın ikinci nömresi münasibeti ile emeyi ve qelemi keçen bütün ediblerimize teşekkürümüzü bildiririk. Ve esasen saytımızı ziyaret ederek, destek veren, xoş sözler arzulayan edebiyyata könül veren dostlara da öz minnetdarlığımızı sunuruq. Meqsedimiz belli: internet mekanından istifade ederek genc yazar, ediblerimize öz eserlerini nümayiş eletdirmeye şerait yaratmaq ve bir növ edebi e-platforma tetbiq etmekdir. Yaradıcılığı edebiyyatla yoğrulan her bir kesin bu yönde desteyine, tenqidine ve meslehetine ehtiyacımız var. Azerbaycan edebiyyatının inkişafı namine usanmadan, ezmle…

www.bizimki.net
S.S
Vishel 4-y nomer jurnala "Bizimki".

www.bizimki.net
ilmar
Уже вышел пятый номер э-журнала Бизимки. До 5-го номера в основном публиковали старые произведения, что не очень радовало. А в этом номере есть такие работы которые впервые увидели свет именно в этом журнале - в журнале Бизимки.
Xari-bulbul
Интересно, что случилось с электронным журналом bizimki? dry.gif
Он автоматически переходит на http://aliev.info/
Xari-bulbul
Оказалось, что этот сайт переехал на http://www.bizimki.org/
S.S
QUOTE(Xari-bulbul @ Nov 5 2006, 10:01 PM) *

Интересно, что случилось с электронным журналом bizimki? dry.gif
Он автоматически переходит на http://aliev.info/


Delo v tom, cto ya i texniceskoy sponsor jurnala Bizimki uje vishli iz proyekta smile.gif
Это текстовая версия — только основной контент. Для просмотра полной версии этой страницы, пожалуйста, нажмите сюда.
Русская версия Invision Power Board © 2001-2011 Invision Power Services, Inc.
|